lördag 22 augusti 2009

Borta Bra Men Hemma....

inte alls bäst kan jag ju bara krasst konstatera.
Kommer till varför Göteborg inte är bäst, men först lite annat roligare bös!

København ja...

Det åktes tåg med musik inknökad på mobilen som sällis, uppmötande på station av bästa Erika och Jonas och promenad till gangsterkvarteret (jo, det är sant! vart skottlossning dagen innan, haschlangning (varför håller man inte till i Christiania?!) och polisbilar som åkte skyttetrafik) där vårt lilla hostel låg.

Efter mat och genomgång av kvällen skulle vi kolla ifall eminenta Loppen var öppen trots att det inte var spelning inbokad.
Loppen?
Jo då, i Christiania finns bästa spelstället ever! Klättra upp för de nedklottrade trapporna, öppna tunga dörren så har du ett ställe som är underbart. Åh, de historier jag kan berätta om Loppen. Fast, hmmm, det tar vi en annan gång....

Stängt vart det iaf. Men vi valde att stanna kvar inne i fristaden och dricka lite öl. Och ja, endast öl. Rullandet överlät vi till alla andra på stället.

Frukost bestående av bland annat danish (som förövrig heter nåt helt knasigt på danska, dom är ju liiite weird asså) dagen efter vid vattnet i solen. Det rotades lite i skivbackar och bläddrades bland filmer hela dagen. Och ja, hittade typ gårdsloppis där jag hoppade över dragspel och hittade en fungerade vevgrammofon! Fatta grejen att ha den hemma, försiktigt lägga upp en halvrepig skiva, veva lite grann et voliá! Musik! Men nu orkade jag ju inte släpa runt på en grammofon och typ 50 skivor. Och inte hade jag pengarna till det heller. Le Sigh...

Lunch nere vid vattnet hann vi med också innan vi gick och raidade veggobuffen och sedan var det dags att knata på tåget hem till Göteborg igen. Har jag gått upp några kilon vet jag vart de kommer ifrån iaf!!!

En nazisttågvärd senare landade vi ju mitt i midnattsloppet! Inga vagnar i centrala stan! Att ta en promenad miss i nassen med väskor och alles hem till majorna var ju ingen särskilt pepp på så vi tryckte in oss på en full 60 buss till järntorget.

Och såklart blir jag av med plånkan, nån jävel som snodde den! När jag hoppade av bussen. Asså, buss suger. Vagn rules!

Jättekul verkligen. Så istället för att joina barnen som dansar lite lagom (o)lagligt på en station i betongförorten bidde det att ringa runt och spärra kort i en evighet, ringa fabror polisen och så avslutar vi lördagskvälla med beställa nytt körkort (hujeda mig, måste jag alltså fotas igen?! men å andra sidan, alla som sett mitt numera spärrade körkort vet att kortet där var host kanske lite ouppdaterat)



Så, nu är jag verkligen fattig. Och får använda passet som leg. Kul kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar